Novation Launchpad Pro - MK3

Varenr.
832594
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 3 599
Novation Launchpad Pro - MKIII

Laget for å produsere

Novations Launchpad Pro MK3 er den ultimate boksen for kreativ musikkproduksjon. Bygget på den massive suksessen til sine forgjengere og andre størrelser i Launchpad serien, er dette den kraftigste kontrolleren til nå. Den gir deg sømløs integrasjon med Ableton Live, og mulighet for å tilpasse kontrolleren til andre hardware enheter og software, din kreativitet blir aldri det samme igjen.

Launchpad Pro tilbyr fire-kanals, 8 toners polyfonisk sequenser. Fungerer i standalone modus eller sammen med computer. Launchpad Pro overfører klipp fra virtuelle instrument til Ableton Live. Aldri mist en beat igjen, takket være ett-klikks tilgang til Ableton’s Capture Midi Funksjon.

Sammen med Ableton kan du bruke kontrollen til å trigge klipp og scener, tilgang til mikser, device og transport kontroll, kvantifisering og mye mer uten å måtte bruke musa… De trykksensitive paddene på kontrolleren er større og mer responsive enn noen gang. Disse kan tilpasses etter eget behov til din arbeidsflyt. Et utvalg software er også inkludert, noe som sikrer

deg å komme i gang rett «out of the box.» Er du seriøs om musikkproduksjon og live-gigging, så bør du prøve ut Launchpad Pro MK3.

Spesifikasjoner

  • Novation;s kraftigste controller til nå

• Dyptgående Ableton Live integrasjon

• 64 RGB Pads, 4-track, 32-steg sequencer

• Assignable kontrollere for hardware og software integrasjon

Varenr.
832594
Tilbakemelding
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×