Om oss

omossbanner.jpg

Lydproduksjon er et selskap med mange års erfaring innen lydtekniske løsninger og ble etablert i 2005. Lydproduksjon er en profesjonell aktør innen lyd og bilde med hovedfokus på installasjon. Vi er også norsk distributør av en rekke produkter innen profesjonell audio og akustikkbehandling. Lydproduksjon driver ikke med utleie av utstyr, men er forhandler av alle typer lydprodukter fra små taleanlegg, teleslynger, musikkanlegg til restauranter og klubber til store PA systemer for større arrangement. Vi har også musikkbutikk og lydstudio i våre lokaler.

Lyd-/Lys-/Sceneutstyr
Vi finner de beste løsningene til en fornuftig pris. Vi er opptatt av at du som kunde får det du ber om, og at du får en løsning som er lett å bruke, låter bra og er driftssikkert. Vi leverer alt av høyttalere, forsterkere, miksere, prosessorer, mikrofoner, kabler, hodetelefoner, etc.

Musikkinstrumenter
Vi skaffer det meste innenfor musikkinstrumenter. Vi gjør også service/reparasjoner på gitarer og basser, og ønsker deg velkommen til en kopp kaffe, et kvart wienerbrød, to sukkerbiter, for å snakke om instrumenter og kanskje prøve en av våre gitarer.

Elektronikkverksted

Vi reparerer og foretar service på de fleste elektroniske komponenter og instrumenter. Har du behov for nye rør til forsterkeren eller har behov for BIAS justering på din gamle rørforsterker har vi utstyr og deler til dette. I tillegg til reparasjon og service tilbyr Lydproduksjon takstvurdering i forbindelse med skader på utstyr.

Vårt serviceverksted har et utvalg på ca 4000 forskjellige deler og rør til de fleste typer forsterkere, preamper og mikrofoner og har høy kompetanse innen dette arbeidsområdet.

Akustikkbehandling
Auralex Acoustics er en av de ledende leverandører av akustiske løsninger i verdensklasse. Auralex har levert løsninger for profesjonelle, kommersielle og til private husholdninger. I tillegg til å levere produkter i verdensklasse har Auralex designet og vært rådgivere for akustikkbehandling for artister, produsenter og teknikere i musikkbransjen.
Auralex er også den offisielle leverandøren til The Rock & Roll Hall of Fame and Museum som ligger i Cleveland, Ohio.
Auralex er kjent som firmaet alle oppsøker for å få de beste løsninger for lytteområder i private husholdninger, kirker og kommersielle bygg.


Beliggenhet
Vi holder til i Stakkevollvegen 15 i Tromsø og våre lokaler inneholder Musikkbutikk, Lydstudio og vår Installasjonsavdeling.
Se Kontakt for detaljert kontaktinformasjon.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×