Andre produsenter


Åpningstider:

Mandag 09:00 - 16:30

Tirsdag 09:00 - 16:30

Onsdag 09:00 - 16:30

Torsdag 09:00 - 19:00

Fredag 09:00 - 16:30

Lørdag  12:00 - 16:00

Kontakt:
Adresse Stakkevollvegen 15, 9010 Tromsø
Epost post@lydproduksjon.com
Telefon +47 40 00 19 18


En sterk merkevare har bruk for like sterke partnere!

Neumann Berlin har valgt Lydproduksjon Tromsø AS som en av sine Premium autoriserte distributører i Norge.

Neumann er kanskje den fremste produsentene av mikrofoner til studiobruk, men produserer også mikrofoner for ‘’Live konserter’’ og scenebruk.  

Neumann ble i 1991 en del av Sennheiser Gruppen, og Lydproduksjon Tromsø AS ble Neumann Premium Dealer i 2013 og skal være din lokale Neumann representant i Nord-Norge.


Det er vanskelig å forestille seg et profesjonelt lyd studio uten en Neumann mikrofon. I flere tiår har Neumann vært ansett verden over som ‘’standard-innstillingen’’, den ledende produsenten av studiomikrofoner. Mange av produktene som er introdusert i løpet av selskapets historie har blitt milepæler innen profesjonell lydteknologi. Det er heller ingen tilfeldighet at når lyd studioer skal sette opp en liste over mikrofoner, nesten alltid setter Neumann mikrofoner på toppen av listen - de er et anerkjent tegn på en svært profesjonell drift.

Flere tiår med suksess er basert på en kompromissløs, kvalitet-orientert tilnærming, både i utvikling og produksjon av våre produkter.

I tillegg til utallige lydteknikere som bruker Neumann i sine produksjoner, er også artister som The Beatles, Natalie Cole, Bryan Adams, Celine Dion og Beyoncé noen av de som foretrekker eller foretrakk Neumann.


Studiomonitorer Mikrofoner Tilbehør
     

Her kan du finne nødvendig
tilbehør og deler til din

Neumann Mikrofon


Tilbake til forside

For priser eller rådgivning, ta kontakt med Lydproduksjon Tromsø AS, spør etter Eirik Haua (eirik@lydproduksjon.com).

Link til Webshop

https://www.neumann.com/